Tag på skiferie med børn til Isaberg

Skiferie med børn på Isaberg i Sverige er en oplagt og børnevenlig destination hvor I kan nyde tiddn sammen på pisterne.

Isaberg ligger kun få timers kørsel fra Danmark hvis man kører fra Storkøbenhavn eller det øvrige Sjælland. Med vores pakkeløsning foregå transporten med vores komfortable busser så I slipper for at sidde bag rattet selv. Vores chauffører har mange års erfaring og sikkerheden er i top. Vores busser har udover toiletter, bløde og behagelige sæder, stik til opladning af tablets og mobiltelefoner, og der er rig mulighed for hygge med børnene undervejs.

På skisportsstedet er der de grønne børnevenlige pister som de kan boltre sig på. Og 8 moderne og effektive lifte sørger for, at I nemt kommer til toppen igen. Frokosten med de små kan nemt indtages på det tilknyttede cafeteria eller restaurant, og transporten til og fra hotellet foregår selvfølgelig med Weekend-ski’s egen bus. Hvis I har flere spørgsmål til mini-skiferie med børn, så kontakt os endelig.

Spørgsmål?

Vi sidder klar på telefon 3888 1070

Mandag – Fredag kl. 08:00 – 16:00
Eller send os en mail her info@weekend-ski.dk

Vi glæder os til at høre fra dig 🙂

Hvorfor tage på skiferie med børn til lige netop Isaberg?

Der er mange fordele ved at tage de små med på skiferie til Isaberg, især hvis det er deres første skiferie, og I ikke er sikre på, om det overhovedet er noget for børnene. Der er en kort transporttid, og derudover er Isaberg et meget børnevenligt skisportsområde med flere lette pister.

​Vores pakkeløsning består af en weekendtur, hvor vi sørger for både bustransport og indkvartering på et hyggeligt hotel. Derudover får I hver et liftkort, og der er også mulighed for at leje ski og andet udstyr, hvis I ikke selv medbringer det. Dette er dog ikke en del af vores pakkeløsning.

​Der er også mulighed for skiskole, som bookes direkte hos Isaberg Skiskole: Skidskola – Snowboardskola Isabergstoppen | Roupéz Skidshop

​​​I uge 7 og 8 kører vi også 3-dagsture tirsdag til torsdag og fredag til søndag.


Book skiferie

Mere info om skitur med børn?

Ønsker I at høre mere om vores pakkerejse, eller kunne I tænke jer at bestille en skiferie med børn til Isaberg?

Så kontakt os på telefon: 3888 1070 eller e-mail: info@weekend-ski.dk