Tag på en kort skiferie i smukke Sydsverige

Kun få timers buskørsel fra Sjælland kan du og hele familien boltre jer på pisterne på Sydsveriges bedste skianlæg.​ Det er en enestående mulighed for en mini skiferie uden at skulle rejse langt.

Du kan vælge imellem 1-dagstur, 2-dagestur eller 3-dagestur. Du skal blot koncentrere dig om at stå på ski, så sørger vi for det praktiske. Hyggeligt hotel, corona-sikker bustransport og liftkort er inkl, og så er der naturligvis snegaranti.

Isaberg er Sydsveriges største og bedste skicenter og er et oplagt sted til en god skiweekend.​

Vælg imellem nedenstående rejser.​

 

Læs vores rejsebetingelser her.

1-dagsture fra 925 ,-
inkl. liftkort

2-dagsture fra 1840,-
inkl. hotel & liftkort

3-dagsture fra 2895,-
inkl. hotel & liftkort

Isaberg er en oplagt destination til en kort skiferie

Isaberg er et skisportssted, der er oplagt for både begyndere og de mere øvede skiløbere, da der både findes lette og udfordrende pister, og det er ofte et sted, danskerne tager til som opvarmning til deres længere skiferie. Da det kun tager få timers kørsel frem og tilbage, er det et oplagt sted at tage hen, hvis man ønsker at tage på en mini-skiferie, da man simpelthen får mere tid til at stå på ski grundet den korte transporttid.

Bestil en pakkeløsning til jeres mini-skiferie

Vi tilbyder en pakkeløsning, hvor hele turen er booket på forhånd. Pakkeløsningen består af en skiweekend i Isaberg, og i uge 7 og 8 kører vi også 3 dags ture tirsdag til torsdag.

Transporten foregår med bus, som køres af erfarne buschauffører, og sikkerheden er altid i top i de velholdte busser, der desuden byder på høj komfort, behagelige sæder, og stik til opladning.

Pakkeløsningen indebærer:

  • Transport
  • Liftkort
  • Indkvartering på et hyggeligt hotel.

 

 

Derudover tilbyder vi snegaranti, så I kan få pengene tilbage, hvis der ikke er sne, uanset hvornår I booker jeres weekend skitur.

Kontakt os og hør mere eller book en skiweekend gennem os

Ønsker I at høre mere om vores tilbud, eller kunne I tænke jer at booke en kort skiferie i Sverige i en weekend gennem os, kan vi kontaktes på telefon: 5577 9003 eller e-mail: info@weekend-ski.dk.

Hvorfor vælge os?

20 år
Rejse & transporterfaring
Høj kvalitet og god service er nøgleord for os.
Sikkerhed
På hele turen
Vores busser lever op til alle miljø- og sikkerhedskrav.
ISO-
Certificeret i kvalitet & miljø
Vi holder, hvad vi lover og passer på miljøet.
Garanti
Rejsegaranti Fonden
Vi er naturligvis medlem af Rejsegaranti Fonden + vi har snegaranti.