Skitur til Isaberg

Der findes rigtig gode skisteder i Sverige kun få timers køretur med bus fra København. Hos Weekend-ski kører vi på skitur til fantastiske Isaberg som er Sydsveriges største og bedste skicenter.

Isaberg er en oplagt destination hvis I ønsker at stå på ski uden at skulle rejse alt for langt. Og så er Isaberg også et rigtig godt sted for børn, da der er pister for både erfarne som begyndere. Der er 10 forskellige løjper til både de erfarne og begyndere, og 8 lifte der hurtigt fragter jer tilbage til toppen. Vil du lære at stå på ski eller blot blive bedre, så har Isaberg tilknyttet en skiskole. Og du kan også leje skiudstyr.

Skitur med fine faciliteter

Frokost kan nydes på Isaberg’s gode cafeterie eller restaurant, og er du på 2- eller 3-dagestur, så overnattes der på det hyggelige Hotel Scandic i Värnamo. Her kan man om aftenen gå på opdagelse i Värnamos hyggelige gågade, eller blot slappe af og benytte sig af hotellets fine faciliteter.

Så hvad enten du ønsker en mini skitur smukke Sydsverige, en weekendtur på ski eller blot en opvarmning til den længere skiferie, så glæder vi os til at rejse sammen med dig.

1-dagsture fra 925 ,-
inkl. liftkort

2-dagsture fra 1840,-
inkl. hotel & liftkort

3-dagsture fra 2895,-
inkl. hotel & liftkort

Hvorfor vælge os?

20 år
Rejse & transporterfaring
Høj kvalitet og god service er nøgleord for os.
Sikkerhed
På hele turen
Vores busser lever op til alle miljø- og sikkerhedskrav.
ISO-
Certificeret i kvalitet & miljø
Vi holder, hvad vi lover og passer på miljøet.
Garanti
Rejsegaranti Fonden
Vi er naturligvis medlem af Rejsegaranti Fonden + vi har snegaranti.