Stå på ski i Isaberg og få mere skitur for pengene

Isaberg skisportssted er et meget børnevenligt skisportsområde i Sverige, og da det ikke ligger ret langt væk fra Danmark, er det en særligt velegnet destination, hvis man for eksempel ønsker en kort familietur som supplement til en længere skiferie. Mange danskere bruger turen til Isaberg som en øvetur til den længere skiferie – særligt hvis det er første gang, man skal af sted.

Isaberg skisportssted byder på otte lifter til 20 pister, som alle er meget varierede. Der er både grønne, lette pister for begynderne og sorte, udfordrende pister for de øvede skiløbere.

Vores priser inkluderer bustransport, hotel og liftkort. I kan leje jeres skiudstyr gennem os, så det står klar ved ankomst. Det er også muligt at booke skiskole direkte hos Isaberg Skiskole

1-dagsture fra 925 ,-
inkl. liftkort

2-dagsture fra 1840,-
inkl. hotel & liftkort

3-dagsture fra 2895,-
inkl. hotel & liftkort

Ønsker I at stå på ski i Isaberg? Pakkeløsning til Isaberg skisportssted

Vi tilbyder ture til Isaberg i weekenderne, og i uge 7 og 8 kører vi også 3-dagsture tirsdag til torsdag og fredag til søndag.

Turene foregår i enormt velholdte busser, hvor sikkerheden er i top, og det er kun erfarne chauffører, der sidder bag rattet. Busserne har en god komfort, og der er både stik til opladning, toilet og behagelige sæder.

 

​Vi tilbyder en pakkeløsning, hvor vi sørger for det hele, lige fra transport med bus til indkvartering på et hytteligt hotel på vores todagestur.

Vores pakkeløsning består af:

  • ​Transport til/fra Isaberg
  • ​Liftkort
  • ​Evt. hotel ved todagesturen
  • * Vi tilbyder også skileje mod betaling.

Vi tilbyder snegaranti

Book skituren til Isaberg når som helst – vi tilbyder snegaranti, så er der ikke sne på skisportsstedet, når I skal af sted, får I pengene retur.

Hvorfor vælge os?

20 år
Rejse & transporterfaring
Høj kvalitet og god service er nøgleord for os.
Sikkerhed
På hele turen
Vores busser lever op til alle miljø- og sikkerhedskrav.
ISO-
Certificeret i kvalitet & miljø
Vi holder, hvad vi lover og passer på miljøet.
Garanti
Rejsegaranti Fonden
Vi er naturligvis medlem af Rejsegaranti Fonden + vi har snegaranti.