Stå på ski i Isaberg og få mere skitur for pengene

Isaberg er et meget børnevenligt skisportsområde i Sverige, og da det ikke ligger ret langt væk fra Danmark, er det en særligt velegnet destination, hvis man for eksempel ønsker en kort familietur som supplement til en længere skiferie. Mange danskere bruger turen til Isaberg som en øvetur til den længere skiferie – særligt hvis det er første gang, man skal af sted.

Isaberg byder på otte lifter til 20 pister, som alle er meget varierede. Der er både grønne, lette pister for begynderne og sorte, udfordrende pister for de øvede skiløbere. 

Vores priser inkluderer bustransport, hotel og liftkort. I kan leje jeres skiudstyr gennem os, så det står klar ved ankomst. Det er også muligt at booke skiskole direkte hos Isaberg Skiskole:  https://isaberg.skischoolshop.com/

Ønsker I at stå på ski i Isaberg? Vælg vores pakkeløsning

​Vi tilbyder ture til Isaberg i weekenderne, og i uge 7 og 8 kører vi også 3-dagsture tirsdag til torsdag og fredag til søndag.

Turene foregår i enormt velholdte busser, hvor sikkerheden er i top, og det er kun erfarne chauffører, der sidder bag rattet. Busserne har en god komfort, og der er både stik til opladning, toilet og behagelige sæder.

​Vi tilbyder en pakkeløsning, hvor vi sørger for det hele, lige fra transport med bus til indkvartering på et hytteligt hotel på vores todagestur.

Vores pakkeløsning består af:

  • ​Transport til/fra Isaberg
  • ​Liftkort
  • ​Evt. hotel ved todagesturen
  • * Vi tilbyder også skileje mod betaling.

Vi tilbyder snegaranti

Book skituren til Isaberg når som helst – vi tilbyder snegaranti, så er der ikke sne på skisportsstedet, når I skal af sted, får I pengene retur.

Hvorfor vælge os?

Rejser er det eneste du køber, som gør dig rigere.

Om os

Vi har stor erfaring i rejsebranchen, og går op i kvalitet og god service. Med os som rejseleder, kan du være sikker på at få en skiferie, hvor der er plads til at hygge dig med familien eller vennerne - vi klarer alt det andet!

Weekend-ski er en del af Anchersen A/S, et af Danmarks mest alsidige og fleksible busselskaber med mere end 20 års erfaring i at levere høj kvalitet inden for turist- og rutebuskørsel.

Vi glæder os til at rejse med dig!

Kontakt os

Weekend-ski

Jernholmen 20-22, 2650 Hvidovre

Telefon: 3888 1070 (Mandag - Fredag kl. 8:00 - 16:00)

E-mail: info@weekend-ski.dk

CVR: 36972688

Vridsløsemagle Turistfart ApS

En del af Anchersen A/S

1112850_c341b