2-dagsture​

​På vores 2-dagsture får I to hele dage på ski på smukke Isaberg, som er Sydsveriges bedste skianlæg. 10 forskellige løjper til både erfarne og begyndere, og 8 lifte der hurtigt fragter jer tilbage til toppen.

Turen frem og tilbage foregår i vores komfortable og corona-sikre busser, så I er friske til en god dejlig dag på løjperne.​ Vi kører tidlig morgen fra vores fem forskellige opsamlingssteder på Sjælland, og er fremme i Isaberg om formiddagen, hvor liftkort og evt. bestilt skiudstyr ligger klar.

Frokosten kan nydes på Isaberg's gode cafeterie eller restaurant. Hotelovernatning foregår på Hotel Scandic Värnamo, og her kan man om aftenen gå på opdagelse i Värnamos hyggelige gågade, eller blot slappe af og benytte sig af hotellets fine faciliteter.

Transporten til og fra hotellet sørger vi for, og kl. 16.00 på dag nummer to, så kører vi mod Sjælland igen, og I vil være tilbage omkring kl. 20.30.​

Prisen inkluderer bustransport, hotel og liftkort.

Det får du på 2-dagesturen:

  • To dage på ski på Sydsveriges bedste skisportssted.

  • ​Liftkort.

  • Corona-sikker ​bustransport med god siddekomfort og strømstik.
  • ​Overnatning på hotel med gode faciliteter og dejlig morgenmadsbuffet
  • Mulighed for leje af skiudstyr.
  • Adgang til ski-undervisning/skiskole
  • Snegaranti - ingen sne betyder pengene betales tilbage

Få to gode dage på ski og en overnatning med morgenmad på Scandic Värnamo.

Læs mere om hotellet.

Læs vores rejsebetingelser her.

Praktisk om 2-dagsturen

Lørdag kører vi fra opsamlingsstederne tidligt om morgenen, hvor I kan slappe af i bussen på turen til Isaberg Skicenter, hvor I ankommer om formiddagen. Her vil liftkort være klar til jer, så I hurtigt kan komme ud på pisterne. Jeres skiudstyr vil også stå klar, hvis I har bestilt dette.

Om eftermiddagen vil bussen køre jer til hotel Scandic Värnamo, hvor I har mulighed for at slappe af i saunaen, gå en tur i hyggelige

Värnamo's gågade og evt. nyde en god middag.

Søndag efter morgenmaden kører vi til skicenteret igen, hvor I har en hel dag på ski.

Kl. 16.00 kører vi igen mod Sjælland, hvor I slappe af i bussen og vil være fremme omkring kl. 20.30

​Spørgsmål til turen?

Har du spørgsmål eller brug for vejledning, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon: 3888 1070 eller e-mail: info@weekend-ski.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Hvorfor vælge os?

Rejser er det eneste du køber, som gør dig rigere.

Om os

Vi har stor erfaring i rejsebranchen, og går op i kvalitet og god service. Med os som rejseleder, kan du være sikker på at få en skiferie, hvor der er plads til at hygge dig med familien eller vennerne - vi klarer alt det andet!

Weekend-ski er en del af Anchersen A/S, et af Danmarks mest alsidige og fleksible busselskaber med mere end 20 års erfaring i at levere høj kvalitet inden for turist- og rutebuskørsel.

Vi glæder os til at rejse med dig!

Kontakt os

Weekend-ski

Jernholmen 20-22, 2650 Hvidovre

Telefon: 3888 1070 (Mandag - Fredag kl. 8:00 - 16:00)

E-mail: info@weekend-ski.dk

CVR: 36972688

Vridsløsemagle Turistfart ApS

En del af Anchersen A/S

1112850_c341b