2-dagsture​

​På vores 2-dagsture får I to dage på ski på smukke Isaberg, som er Sydsveriges bedste skianlæg. 10 forskellige løjper til både erfarne og begyndere, og 8 lifte der hurtigt fragter jer tilbage til toppen. 


Turen frem og tilbage foregår i vores komfortable og corona-sikre busser, så I er friske til en god dejlig dag på løjperne.​ Vi kører tidlig morgen fra vores fem forskellige opsamlingssteder på Sjælland, og er fremme i Isaberg om formiddagen, hvor liftkort og evt. bestilt skiudstyr ligger klar. 


​Frokosten kan nydes på Isaberg's gode cafeterie eller restaurant. Hotelovernatning foregår på Hotel Scandic Värnamo, og her kan man om aftenen gå på opdagelse i Värnamos hyggelige gågade, eller blot slappe af og benytte sig af hotellets fine faciliteter.

​Transporten til og fra hotellet sørger vi for, og kl. 16.00 på dag nummer to, så kører vi mod Sjælland igen, og I vil være tilbage omkring kl. 20.30.​

​ Prisen inkluderer bustransport, hotel og liftkort. ​

Det får du på 2-dagesturen:

  • To dage på ski på Sydsveriges bedste skisportssted.

  • ​Liftkort.

  • Corona-sikker ​bustransport med god siddekomfort og strømstik.​
  • Transport til og fra skianlæg
  • ​ Hotelovernatning med gode faciliteter og dejlig morgenmadsbuffet
  • Mulighed for leje af skiudstyr.
  • Adgang til ski-undervisning/skiskole
  • Snegaranti - ingen sne betyder pengene tilbage

Læs mere om hotellet.

Læs vores rejsebetingelser her.

Praktisk om 2-dagsturen

Lørdag kører vi fra opsamlingsstederne tidligt om morgenen, hvor I kan slappe af i bussen på turen til Isaberg Skicenter, hvor I ankommer om formiddagen. Her vil liftkort være klar til jer, så I hurtigt kan komme ud på pisterne. Jeres skiudstyr vil også stå klar, hvis I har bestilt dette.

Om eftermiddagen vil bussen køre jer til hotel Scandic Värnamo, hvor I har mulighed for at slappe af i saunaen, gå en tur i hyggelige

Värnamo's gågade og evt. nyde en god middag.

Søndag efter morgenmaden kører vi til skicenteret igen, hvor I har en hel dag på ski.

Kl. 16.00 kører vi igen mod Sjælland, hvor I slappe af i bussen og vil være fremme omkring kl. 20.30

​Spørgsmål til turen?

Har du spørgsmål eller brug for vejledning, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon: 3888 1070 eller e-mail: info@weekend-ski.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Hvorfor vælge os?

Rejser er det eneste du køber, som gør dig rigere.

Om os

Vi har stor erfaring i rejsebranchen, og går op i kvalitet og god service. Med os som rejseleder, kan du være sikker på at få en skiferie, hvor der er plads til at hygge dig med familien eller vennerne - vi klarer alt det andet!

Weekend-ski er en del af Anchersen A/S, et af Danmarks mest alsidige og fleksible busselskaber med mere end 20 års erfaring i at levere høj kvalitet inden for turist- og rutebuskørsel.

Vi glæder os til at rejse med dig!

Kontakt os

Weekend-ski

Jernholmen 20-22, 2650 Hvidovre

Telefon: 3888 1070 (Mandag - Fredag kl. 8:00 - 16:00)

E-mail: info@weekend-ski.dk

CVR: 36972688

Vridsløsemagle Turistfart ApS

En del af Anchersen A/S

1112850_c341b