Turen går til Isaberg

Der findes rigtig gode skisteder i Sverige kun få timers køretur med bus fra København. Hos Weekend-ski kører vi til fantastiske Isaberg som er Sydsveriges største og bedste skicenter.

Isaberg er en oplagt destination hvis I ønsker at stå på ski uden at skulle rejse alt for langt. Og så er Isaberg også et rigtig godt sted for børn, da der er pister for både erfarne som begyndere. Der er 10 forskellige løjper til både de erfarne og begyndere, og 8 lifte der hurtigt fragter jer tilbage til toppen. Vil du lære at stå på ski eller blot blive bedre, så har Isaberg tilknyttet en skiskole. Og du kan også leje skiudstyr.

Frokost kan nydes på Isaberg's gode cafeterie eller restaurant, og er du på 2- eller 3-dagestur, så overnattes der på det hyggelige Hotel Scandic i Värnamo. Her kan man om aftenen gå på opdagelse i Värnamos hyggelige gågade, eller blot slappe af og benytte sig af hotellets fine faciliteter.

Så hvad enten du ønsker en mini skiferie i smukke Sydsverige, en weekendtur på ski eller blot en opvarmning til den længere skiferie, så glæder vi os til at rejse sammen med dig.​

Hvorfor vælge os?

Rejser er det eneste du køber, som gør dig rigere.

Om os

Vi har stor erfaring i rejsebranchen, og går op i kvalitet og god service. Med os som rejseleder, kan du være sikker på at få en skiferie, hvor der er plads til at hygge dig med familien eller vennerne - vi klarer alt det andet!

Weekend-ski er en del af Anchersen A/S, et af Danmarks mest alsidige og fleksible busselskaber med mere end 20 års erfaring i at levere høj kvalitet inden for turist- og rutebuskørsel.

Vi glæder os til at rejse med dig!

Kontakt os

Weekend-ski

Jernholmen 20-22, 2650 Hvidovre

Telefon: 3888 1070 (Mandag - Fredag kl. 8:00 - 16:00)

E-mail: info@weekend-ski.dk

CVR: 36972688

Vridsløsemagle Turistfart ApS

En del af Anchersen A/S

1112850_c341b