3-dagsture​

I uge 7 og 8 kører vi 3-dagsture midt på ugen og i weekenden. Jeres skitur starter således enten tirsdag og slutter torsdag, eller starter fredag og slutter søndag. På vores 3-dagsture får I tre gode skidage, og da I slipper for lang transporttid, giver det fornemmelsen af at have været på en hel skiferie.

Prisen inkluderer bustransport, hotel og liftkort. 

Hvad indeholder 3-dagsturen?

Dag 1 bliver I hentet ved opsamlingsstederne tidligt om morgenen, og I kan slappe af I bussen frem til, at I ankommer til Isaberg Skicenter om formiddagen. Her vil jeres liftkort være klar jer, så I hurtigt kan komme ud på pisterne. Jeres skiudstyr vil også stå klar, hvis I har bestilt dette.

Om eftermiddagen vil bussen køre jer til hotel Scandic Värnamo, hvor I kan nyde en god middag, slappe af i saunaen eller tage ud i Vänamo by.

Dag 2 kører vi til skicenteret efter morgenmaden, hvor I har en hel dag på ski og bliver kørt tilbage til hotellet kl. 16.30.

Dag 3 kører vi mod Sjælland om eftermiddagen og vil være i København omkring kl. 20.30.

Læs vores rejsebetingelser her.

Kontakt os hvis i har spørgsmål

Har du brug for vejledning eller andet, er du velkommen til at kontakte os på telefon: 3888 1070 eller e-mail: info@weekend-ski.dk.

Vi er altid klar til at hjælpe dig videre og svare på eventuelle spørgsmål du må have.

Hvorfor vælge os?

Rejser er det eneste du køber, som gør dig rigere.

Om os

Vi har stor erfaring i rejsebranchen, og går op i kvalitet og god service. Med os som rejseleder, kan du være sikker på at få en skiferie, hvor der er plads til at hygge dig med familien eller vennerne - vi klarer alt det andet!

Weekend-ski er en del af Anchersen A/S, et af Danmarks mest alsidige og fleksible busselskaber med mere end 20 års erfaring i at levere høj kvalitet inden for turist- og rutebuskørsel.

Vi glæder os til at rejse med dig!

Kontakt os

Weekend-ski

Jernholmen 20-22, 2650 Hvidovre

Telefon: 3888 1070 (Mandag - Fredag kl. 8:00 - 16:00)

E-mail: info@weekend-ski.dk

CVR: 36972688

Vridsløsemagle Turistfart ApS

En del af Anchersen A/S

1112850_c341b