2-dagsture​

Der findes rigtig mange gode skisteder i Sverige, men kun få timers køretur med bus fra København!

Prisen inkluderer bustransport, hotel og liftkort.

Isaberg

Få to gode dage på ski og en overnatning med morgenmad på Scandic Värnamo.

Læs mere om hotellet.

Mullsjö

Få to gode dage på ski og en overnatning med morgenmad på Hotel Mullsjö.

Læs mere om hotellet.​

Mullsjö Alpin har 7 pister med en højde på 95m og fem lifter med korte køer. Når sneen er faldet, forberedes 5-10 km langrendsløjper i skove og marsk, der garanterer en fantastisk naturoplevelse.

Hvor ligger Mullsjö

Mullsjö Alpin ligger lidt længere nordpå end Isaberg og er kendt for stor snesikkerhed på trods af den sydlige placering. Mullsjö har gode klimatiske forhold, og hvis vejret alligevel svigter, har Mullsjö Sveriges største sneproduktionssystem til at skabe god sne på pisterne.

Læs vores rejsebetingelser her.

Hvad indeholder 2-dagsturen?

Lørdag kører vi fra opsamlingsstederne tidligt om morgenen, hvor I kan slappe af i bussen på turen til Isaberg Skicenter, hvor I ankommer om formiddagen. Her vil liftkort være klar til jer, så I hurtigt kan komme ud på pisterne. Jeres skiudstyr vil også stå klar, hvis I har bestilt dette.

Om eftermiddagen vil bussen køre jer til hotel Scandic Värnamo, hvor I har mulighed for at slappe af i saunauen, gå en tur i den hyggelige by og nyde en god middag.

Søndag efter morgenmaden kører vi til skicenteret igen, hvor I har en hel dag på ski.

Kl. 16.00 kører vi igen mod Sjælland, hvor I slappe af i bussen og vil være fremme omkring kl. 20.30

​Mullsjö

Vi kører til Sverige fra opsamlingsstederne på Sjælland tidligt lørdag morgen og ankommer i Mullsjö skiområde om formiddagen. Her får I udleveret ski og liftkort og er klar på pisterne kort efter. Omkring kl. 16.30 mødes vi igen og kører til det hyggelige Hotel Mullsjö, hvor I kan slappe af ved poolen og få en god middag.

Efter morgenmaden søndag bliver I kørt til skiområdet, hvor I har en hel skidag, inden turen går hjem mod Sjælland kl. 16.00, så vi er i København omkring 22.30.​

Kontakt os hvis i har spørgsmål

Har du brug for vejledning eller andet, er du velkommen til at kontakte os på telefon: 3888 1070 eller e-mail: info@weekend-ski.dk.

Vi er altid klar til at hjælpe dig videre og svare på eventuelle spørgsmål du må have.

Hvorfor vælge os?

Rejser er det eneste du køber, som gør dig rigere.

Om os

Vi har stor erfaring i rejsebranchen, og går op i kvalitet og god service. Med os som rejseleder, kan du være sikker på at få en skiferie, hvor der er plads til at hygge dig med familien eller vennerne - vi klarer alt det andet!

Weekend-ski er en del af Anchersen A/S, et af Danmarks mest alsidige og fleksible busselskaber med mere end 20 års erfaring i at levere høj kvalitet inden for turist- og rutebuskørsel.

Vi glæder os til at rejse med dig!

Kontakt os

Weekend-ski

Jernholmen 20-22, 2650 Hvidovre

Telefon: 3888 1070 (Mandag - Fredag kl. 8:00 - 16:00)

E-mail: info@weekend-ski.dk

CVR: 36972688

Vridsløsemagle Turistfart ApS

En del af Anchersen A/S

1112850_c341b