Tag på en kort skiferie i Isaberg eller Mullsjö – book en ski-weekend

Kunne I tænke jer at tage på en mini-skiferie, for eksempel i en weekend? Så er Isaberg eller Mullsjö i Sverige en oplagt destination for jer.

Isaberg er Sydsveriges største skicenter, og det ligger kun få timers kørsel væk fra Danmark, hvis man kører fra København, Storkøbenhavn eller det øvrige Sjælland.​

Mullsjö Alpin ligger lidt længere nordpå end Isaberg og er kendt for stor snesikkerhed på trods af den sydlige placering. Mullsjö Alpin har 7 pister med en højde på 95m og fem lifter med korte køer.

Læs vores rejsebetingelser her.

Isaberg er en oplagt destination til en kort skiferie

Isaberg er et skisportssted, der er oplagt for både begyndere og de mere øvede skiløbere, da der både findes lette og udfordrende pister, og det er ofte et sted, danskerne tager til som opvarmning til deres længere skiferie. Da det kun tager få timers kørsel frem og tilbage, er det et oplagt sted at tage hen, hvis man ønsker at tage på en mini-skiferie, da man simpelthen får mere tid til at stå på ski grundet den korte transporttid.

Bestil en pakkeløsning til jeres mini-skiferie

​Vi tilbyder en pakkeløsning, hvor hele turen er booket på forhånd. Pakkeløsningen består af en skiweekend i Isaberg, og ​i uge 7 og 8 kører vi også 3 dags ture tirsdag til torsdag.

Transporten foregår med bus, som køres af erfarne buschauffører, og sikkerheden er altid i top i de velholdte busser, der desuden byder på høj komfort, behagelige sæder, og stik til opladning.

​​Pakkeløsningen indebærer:

  • ​Transport
  • ​Liftkort
  • ​Indkvartering på et hyggeligt hotel.

​Derudover tilbyder vi snegaranti, så I kan få pengene tilbage, hvis der ikke er sne, uanset hvornår I booker jeres weekend skitur.

 

Kontakt os og hør mere eller book en skiweekend gennem os

Ønsker I at høre mere om vores tilbud, eller kunne I tænke jer at booke en kort skiferie i en weekend gennem os,

kan vi kontaktes på telefon: 3888 1070 eller e-mail: info@weekend-ski.dk.

Hvorfor vælge os?

Rejser er det eneste du køber, som gør dig rigere.

Om os

Vi har stor erfaring i rejsebranchen, og går op i kvalitet og god service. Med os som rejseleder, kan du være sikker på at få en skiferie, hvor der er plads til at hygge dig med familien eller vennerne - vi klarer alt det andet!

Weekend-ski er en del af Anchersen A/S, et af Danmarks mest alsidige og fleksible busselskaber med mere end 20 års erfaring i at levere høj kvalitet inden for turist- og rutebuskørsel.

Vi glæder os til at rejse med dig!

Kontakt os

Weekend-ski

Jernholmen 20-22, 2650 Hvidovre

Telefon: 3888 1070 (Mandag - Fredag kl. 8:00 - 16:00)

E-mail: info@weekend-ski.dk

CVR: 36972688

Vridsløsemagle Turistfart ApS

En del af Anchersen A/S

1112850_c341b