3-dagsture​

På vores 3-dagsture får I liftkort, hotel og tre hele gode dage på ski på skønne Isaberg, som er Sydsveriges bedste skianlæg.

​10 løjper til både erfarne og begyndere, og 8 lifte der hurtigt fragter jer tilbage til toppen.

Turen frem og tilbage foregår i komfortable og corona-sikre busser, så I er friske til en god dag på løjperne Vi kører tidlig morgen fra Sjælland og er fremme i Isaberg om formiddagen, hvor liftkort og evt. lejet skiudstyr ligger klar. ​

Frokosten kan nydes på Isaberg's gode cafeterie eller restaurant, og overnatning foregår på hyggelige Hotel Scandic i Värnamo. Her kan man om aftenen gå på opdagelse i byens hyggelige gågade, eller slappe af i hotellets gode faciliteter. Transporten til og fra Isaberg og hotellet sørger vi for.

Bemærk at prisen både er inklusiv bustransport, liftkort og hotel med lækker morgenmadsbuffet. 

Det får du:

  • 3 dage på ski på Sydsveriges bedste skisportssted.

  • Liftkort
  • Corona-sikker ​bustransport med god siddekomfort og strømstik.
  • Transport til og fra skianlæg
  • ​Hotelovernatning med gode faciliteter og morgenmadsbuffet
  • Mulighed for leje af skiudstyr.
  • Adgang til ski-undervisning/skiskole
  • Snegaranti - ingen sne betyder ingen betaling

Praktisk om turen

Dag 1

I bliver hentet ved opsamlingssted på Sjælland tidlig morgen. Ankomst til Isaberg om formiddagen. Liftkort og evt. lejet skiudstyr vil ligge klar, så I hurtigt kan komme på ski.

​Om eftermiddagen kører bussen jer til hotel Scandic Värnamo, hvor I kan nyde en god middag, slappe af i saunaen eller tage ud i Vänamo by.

Dag 2 kører vi til skicenteret efter morgenmaden, hvor I har en hel dag på ski og bliver kørt tilbage til hotellet kl. 16.30.

Dag 3 som dag 2 med forskel på, at vi om eftermiddagen kl. 16 kører mod Sjælland og vil være i København omkring kl. 20.30.​

NB. I uge 7 og 8 kører vi både 3-dagsture midt på ugen og i weekenden. Jeres skitur starter således enten tirsdag og slutter torsdag, eller starter fredag og slutter søndag. ​

Læs vores rejsebetingelser her.

Kontakt os hvis i har spørgsmål

Har du brug for vejledning eller andet, er du velkommen til at kontakte os på telefon: 3888 1070 eller e-mail: info@weekend-ski.dk.

Vi er altid klar til at hjælpe dig videre og svare på eventuelle spørgsmål du må have.

Hvorfor vælge os?

Rejser er det eneste du køber, som gør dig rigere.

Om os

Vi har stor erfaring i rejsebranchen, og går op i kvalitet og god service. Med os som rejseleder, kan du være sikker på at få en skiferie, hvor der er plads til at hygge dig med familien eller vennerne - vi klarer alt det andet!

Weekend-ski er en del af Anchersen A/S, et af Danmarks mest alsidige og fleksible busselskaber med mere end 20 års erfaring i at levere høj kvalitet inden for turist- og rutebuskørsel.

Vi glæder os til at rejse med dig!

Kontakt os

Weekend-ski

Jernholmen 20-22, 2650 Hvidovre

Telefon: 3888 1070 (Mandag - Fredag kl. 8:00 - 16:00)

E-mail: info@weekend-ski.dk

CVR: 36972688

Vridsløsemagle Turistfart ApS

En del af Anchersen A/S

1112850_c341b