Om weekend ski​

Vi gør det let at komme på ski.

Hos Weekend-ski har vi specialiseret os i at lave korte skiture, hvor vi står for det hele og vores gæster blot skal koncentrere sig om at have det sjovt på ski.

Er det første gang på ski, eller vil I gerne træne inden den længere skiferie? Har du børn, der gerne vil prøve at stå på ski? Er du studerende og vil på ski-weekend sammen med vennerne? Eller trænger du til en weekend-getaway med kæresten eller ægtefællen? Mulighederne er mange og Weekend-ski er den perfekte løsning for dig, der ønsker meget tid på skiene på en mini-skitur – nemt, billigt og hurtigt.

Weekend-ski er en del af Anchersen A/S, der er et stort busselskab med mere end 20 års erfaring og moderne buspark.

Med os får du

  • Mest mulig tid på ski
  • Nem, bekvem og tryg rejseoplevelse
  • Snegaranti – hvis der ikke er sne, får du pengene retur

Vi kører i weekenderne på 1 eller 2-dagsture, og i uge 7 og 8 kører vi også 3-dagsture til Isaberg Skicenter, som ligger få timers kørsel fra København. 

Desuden kører vi i uge 8, 9 og 10 weekend-ture til det charmerende Mullsjö, også i det sydlige Sverige.

Gruppe eller firma?

Er I en gruppe eller firma, som gerne vil afsted, så arrangerer vi gerne det. Ring på 3888 1070 eller send en mail til info@weekend-ski.dk, så hjælper vi jer med at komme på ski i Isaberg.

Kontakt os og bestil en skitur til Isaberg

Har du brug for vejledning eller andet, er du velkommen til at kontakte os på telefon: 3888 1070 eller e-mail: info@weekend-ski.dk.

Vi er altid klar til at hjælpe dig videre og svare på eventuelle spørgsmål du må have.

Hvorfor vælge os?

Rejser er det eneste du køber, som gør dig rigere.

Om os

Vi har stor erfaring i rejsebranchen, og går op i kvalitet og god service. Med os som rejseleder, kan du være sikker på at få en skiferie, hvor der er plads til at hygge dig med familien eller vennerne - vi klarer alt det andet!

Weekend-ski er en del af Anchersen A/S, et af Danmarks mest alsidige og fleksible busselskaber med mere end 20 års erfaring i at levere høj kvalitet inden for turist- og rutebuskørsel.

Vi glæder os til at rejse med dig!

Kontakt os

Weekend-ski

Jernholmen 20-22, 2650 Hvidovre

Telefon: 3888 1070 (Mandag - Fredag kl. 8:00 - 16:00)

E-mail: info@weekend-ski.dk

CVR: 36972688

Vridsløsemagle Turistfart ApS

En del af Anchersen A/S

1112850_c341b