Skiture

Weekend-ski kører hver weekend i hele skisæsonen til Isaberg skicenter, som ligger i nærheden af den hyggelige by Värnamo få timers kørsel fra København. Selve skicentret byder på varierede udfordringer på de 10 lækre pister– smukke omgivelser og masser af plads!

Weekend-ski på Isaberg giver 1, 2 eller 3 dage på ski og alt er arrangeret for dig – du behøver blot at vælge den destination, der passer din smag. 


Isaberg 1-dags tur

Vi kører til Isaberg tidlig morgen og er fremme ved skisportstedet omkring kl. 9.30. Her har vi godt seks timer på ski, inden vi kører retur og er fremme i København omkring kl. 19.30. 

Vi tilbyder 1-dags turer til Isaberg hver lørdag fra uge 4 til og med uge 11. I uge 7 og 8 tager vi også af sted midt på ugen, tirsdag og torsdag.

Ud og hjem samme dag.

Isaberg – alpin spænding for både øvede og begyndere

Slalomski med masser af udfordringer på de 10 forskellige pister i forskellige sværhedsgrader – få timers kørsel fra København! Isaberg Skicenter er Sydsveriges største alpincenter og er velbesøgt hele vinteren. Overnatning i Värnamo med restauranter og natteliv for dig, der elsker liv og glade dage.

Scandic Värnamo – 4-stjernet

vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse. ved at bruge sitet accepterer du dette. lÆs vores cookie-politik OK